divendres, 2 de maig de 2014

Hereuet i pubilleta de l'escola

Benvolgudes famílies,
Enguany, i per primera vegada, l’AMPA Carme Guasch i Darné ha escollit el seu hereuet i la seva pubilleta. Qualsevol alumne de 3r, 4t o 5è podia presentar-se com a candidat/a imitjançant un procés participatiu realitzat a l’escola, els nens i nenes de 1r a 5è van escollir l’hereuet i la pubilleta que ens representaran al llarg del proper any.
Es van presentar 3 nenes i 2 nens i durant la setmana culturalvan proclamar en Pol Vásquez i na Queralt Ferré hereuet i pubilleta de l’AMPA Carme Guasch i Darné per l’any 2014. Ambdós són alumnes de 3r, en Pol de 3r Àrtic i la Queralt de 3r Antàrtic.
Com a associació involucrada i participativa en les activitats de la nostra ciutat, hem acompanyat als nostres representants al concurs d’hereuet i pubilleta de Figueres. Esperem que tots nosaltres puguem donar-los suport en la proclamació d’hereu i pubilla i d’hereuet i pubilleta de la ciutat de Figueres que tindrà lloc el proper dissabte dia 3 de maig a les 17,30 hores a la plaça Catalunya just abans del concert.
Així doncs esperem que en Pol i la Queralt tinguin molta sort i us desitgem a tots i totes que gaudiu d’unes bones Fires i Festes de la Santa Creu!!!

AMPA Carme Guasch i Darné


 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013