dijous, 6 de juny de 2013

Formulari online inscripció socis Ampa

Aquest any la sol·licitud d'inscripció/renovació per ser socis de l'Ampa es pot fer a través del formulari en paper que us ha arribat a través del Saps què o bé via online omplint aquest formulari (CLIC AQUÍ).

Benvolguts pares i mares,

La junta de l’AMPA de l’Escola Carme Guasch i Darné de Figueres volem expressar el nostre agraïment a totes les famílies que formeu part de l’associació per la vostra aportació, tant econòmica com d’ajuda en les activitats que realitzem.

L’AMPA col·labora en una llarga llista d’activitats que tenen a veure amb la vida de l’escola.

 • La Castanyada
 • La Festa de Nadal
 • La Jornada de Portes Obertes
 • El Carnaval
 • Sant Jordi
 • La Festa de Fi de Curs

A més a més… L’AMPA dóna suport a l’adquisició de material per a l’escola; gestiona la socialització de llibres; organitza jornades de treball de millora i embelliment de les instal·lacions; promou xerrades i tallers pensats en les mares i els pares i d’altres membres de les famílies dels alumnes que hi vulguin participar; gestiona la venda dels equipaments escolars: xandalls, bates i d’altres complements; organitza la realització de les fotografies de Nadal i de les fotos de grup de cadascuna de les aules; promou la venda de Loteria de Nadal; col·labora activament en la planificació, l’organització i la celebració de la Rua de les Fires i Festes de la Santa Creu; té la seva representació en el Consell Escolar de Centre, sent aquest el màxim òrgan de decisió de l’Escola; forma part de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), i també està representada en les reunions interampas que organitza l’Ajuntament de Figueres des del Departament d’Ensenyament.
A més a més… L’AMPA és la responsable de l’organització de:

 • El Bon Dia: Un servei diari destinat a cobrir les necessitats de les mares i els pares que han de deixar els seus fills a l’escola abans de l’inici de l’horari lectiu per motius laborals.
 • La Ludoteca: Un servei diari de tarda que també està pensat en facilitar a les famílies la concil·liació de la vida laboral i escolar.
 • L’Anglès: Des de P-3, els nens i les nenes de l’Escola Carme Guasch i Darné tenen la possibilitat de participar en classes extraescolars d’anglès.
 • L’Hoquei: L’AMPA contribuïm en el foment de l’esport a l’escola i hem promogut la realització de l’hoquei patins com a activitat extraescolar al mateix temps que ens hem federat com a Club de Figueres.
 • El Casalet de Juny: Ja està tot a punt per tal que a partir d’aquest juny, quan comenci la jornada intensiva a l’escola fins a final de curs, funcioni el Casalet de Juny, a càrrec de monitors d’Anncon Lleure i Oci.
 • El Casal d’estiu: L’AMPA, en la seva tasca de facilitar la vida a les famílies, també organitza casal a l’estiu, amb monitors d’Anncon Lleure i Oci, i aprofitant la infraestructura de l’escola.
 • Teatre, Multiesports, Funky: Propostes d’activitats extraescolars adreçades als alumnes de l’escola un cop han finalitzat l’horari lectiu.

A més a més… El fet de ser socis i sòcies de l’AMPA us beneficia en descomptes en la compra d’equipament escolar i en les fotos de Nadal i de grup; en un abaratiment de la quota per a la socialització de llibres; en la participació en les activitats extraescolars, a més d’obtenir descomptes amb algunes empreses de lleure que fan els casals d’estiu... preus més econòmics, en definitiva, en totes les propostes i projectes que es promouen des de l’entitat.

---- Us informem que el número de compte per poder fer l'ingrés de la quota de l’AMPA per al curs 2013-2014 és:

2042 0139 31 3000020583 (Caixa Laietana).

 • 40 € x curs per a les famílies que tenen un fill a l'escola
 • 45 x curs per a les famílies que tenen dos fills a l'escola
 • 50 € x curs per a les famílies que tenen tres fills a l'escola


(Els 5 euros de més corresponen a l’assegurança per curs de cada alumne fill de socis de l’AMPA, imprescindible per participar en qualsevol de les activitats que organitza l’associació).


 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013