dimecres, 5 de setembre de 2012

FER-SE SOCI DE L'AMPA 2012-2013


PASSOS PER FER-SE SOCI DE L'AMPA:

1.- L'Ingrés de la quota de l’AMPA per al curs 2012-2013
Nº COMPTE 2042 0139 31 3000020583 (Caixa Laietana).

INDIQUEU COM A CONCEPTE COGNOMS DEL NEN/S I CURSOS
PER EXEMPLE: Pérez Bosch / P3-P5-2on

40 euros x curs per a les famílies que tenen un fill a l'escola
45 euros x curs per a les famílies que tenen dos fills a l'escola
50 euros x curs per a les famílies que tenen tres fills a l'escola

2.- Omplir la butlleta que us adjuntem a continuació i enviar-la per correu electrònic ampacarmeguasch@hotmail.es o bé dipositar-la a la bústia de l'AMPA situada a la porta grisa de l'escola.

Clickeu sobre l'enllaç:Benvolguts pares i mares,

La junta de l’AMPA de l’Escola Carme Guasch i Darné de Figueres volem expressar el nostre agraïment a totes les famílies que formeu part de l’associació per la vostra aportació, tant econòmica com d’ajuda en les activitats que realitzem.

L’AMPA col·labora en una llarga llista d’activitats que tenen a veure amb la vida de l’escola.

 • La Castanyada
 • La Festa de Nadal
 • La Jornada de Portes Obertes
 • El Carnaval
 • Sant Jordi
 • La Festa de Fi de Curs

A més a més… L’AMPA dóna suport a l’adquisició de material per a l’escola; organitza jornades de treball de millora i embelliment de les instal·lacions; promou xerrades i tallers pensats en benefici de les mares i els pares i d’altres membres de les famílies dels alumnes que hi vulguin participar; gestiona la venda dels equipaments escolars: xandalls, bates i d’altres complements; organitza la realització de les fotografies de Nadal i de les fotos de grup de cadascuna de les aules; col·labora activament en la planificació, l’organització i la celebració de la Rua de les Fires i Festes de la Santa Creu; té la seva representació en el Consell Escolar de Centre, sent aquest el màxim òrgan de decisió de l’EscolaM forma part de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), i també està representada en les reunions interampas que organitza l’Ajuntament de Figueres des del Departament d’Educació.

A més a més… L’AMPA és la responsable de l’organització de:

 • El Bon Dia: Un servei diari destinat a cobrir les necessitats de les mares i els pares que han de deixar els seus fills a l’escola abans de l’inici de l’horari lectiu per motius laborals.
 • La Ludoteca: Un servei diari de tarda que també està pensat en facilitar a les famílies la concil·liació de la vida laboral i escolar.
 • Les activitats extraescolars: Enguany hi haurà anglès, hòquei, multiesports, i funky
 • El Casalet de Juny: A partir del juny, quan comença la jornada intensiva a l’escola fins a final de curs, comença el Casalet de Juny.
 • Música: Conveni de l'AMPA amb el Casino Menestral per tal de realitzar amb condicions aventatjoses l'activitat extraescolar. Adreçada als alumnes a partir de 4 anys.

A més a més… El fet de ser socis i sòcies de l’AMPA us beneficia en descomptes en la compra d’equipament escolar i en les fotos de Nadal i de grup, en la participació en les activitats extraescolars, descomptes amb algunes empreses de lleure que fan els casals d’estiu …

 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013