dimecres, 25 de gener de 2012

Jornada de pati: 29 de gener

El 17 de març, la nostra escola celebrarà la Jornada de Portes Obertes, un dia molt important per a molts pares que estan a punt d’escolaritzar el seu fill i/o la seva filla per primer cop, i també un dia molt especial per a tota la comunitat educativa que ja formem part de la família del Carme Guasch i Darné. En vista a aquesta celebració, i perquè volem que la nostra escola llueixi bonica i en unes condicions adequades i confortables, l’AMPA hem organitzat una JORNADA DE TREBALL DE MILLORA I EMBELLIMENT DE LES INSTAL·LACIONS.

Us esperem a tots i a totes, pares, mares, avis, àvies, nens i nenes... aquest DIUMENGE, 29 DE GENER, A PARTIR DE LES 10.00 HORES. Ja sabeu que podeu venir tota la família, perquè com més siguem més feina farem. Els nens i les nenes podran jugar al seu aire pel pati. I no oblideu que ens podem quedar a dinar a mode de pic-nic. Hi haurà graelles per si voleu fer carn a la brasa.

L’AMPA de l’Escola Carme Guasch i Darné organitzem les jornades de treball de millora i embelliment de les instal·lacions sempre coincidint en caps de setmana, en un horari ampli i flexible perquè totes les famílies que vulgueu pugueu col·laborar en qualsevol moment del dia. Encara que no us ho sembli, per als nens i per a les nenes és realment important poder dir als seus amics: “doncs aquí el meu pare hi era” o “això ho ha fet la meva mare” o “jo he ajudat a fer tot això”


 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013