dimecres, 14 de desembre de 2011

Nova activitat extraescolar a Primària

L’AMPA DE L’ESCOLA CARME GUASCH I DARNÉ HEM ORGANITZAT UNA NOVA ACTIVITAT EXTRAESCOLAR ADREÇADA ALS ALUMNES DE 1ER, 2N I 3ER DE PRIMÀRIA QUE ES DENOMINA MULTIESPORTS

 INTRODUCCIÓ:

·         Suposa per als alumnes el descobriment de l'esport. Aprendran en què consisteix el treball en equip, l'esforç, la disciplina i la necessitat de respectar unes normes, entre d’altres coses. Al mateix temps, aquests alumnes viuran l'esperit esportiu, la il·lusió i l'experiència de conèixer nous amics i amigues que s'aniran trobant al llarg del curs. Principalment realitzaran activitats relacionades amb el futbol, el bàsquet… No es tracta de competir, sinó d'aprendre, divertir-se i créixer. Iniciarem tot jugant l’aventura de diferents esports.

·         Tots els continguts programats estan dissenyats i desenvolupats per un professional llicenciat en Ciències de l'Educació Física i l'Esport .

Continguts
  • Ensenyar els diferents fonaments tècnics i relacions tàctiques de les diferents disciplines esportives contemplades en el programa.
  • Instruir en el coneixement dels reglaments tècnics.
  • Possibilitar la participació en competicions esportives de forma puntual
  • Inculcar els valors i normes que venen relacionats directament amb el món de l'esport
  • Aconseguir que els participants es diverteixin en tot moment, alhora que assoleixen una millora individual i grupal.
  • Aprendre els continguts abans esmentats en un caire lúdic. Tots ells adaptats per una banda a l’edat dels participants i per l’altra a les seves capacitats.L’ACTIVITAT EXTRAESCOLAR MULTIESPORTS ESTÀ PROGRAMADA PER ALS DILLUNS, DE 16.30 A 17.30 H. ES FARÀ ELS MESOS DE GENER, FEBRER, MARÇ, ABRIL I MAIG DEL 2012. EL DIA D’INICI ÉS EL 9 DE GENER, I EL PREU DE L’ACTIVITAT ÉS 12 € MENSUALS. PER ALS INTERESSATS, US ADJUNTEM EL FULL D’INSCRIPCIÓ, QUE PODEU DIPOSITAR A LA BÚSTIA DE L’AMPA. HI HA TEMPS PER APUNTAR-SE FINS EL 20 DE DESEMBRE.

Nota important: Per participar en l’activitat, és imprescindible ser soci de l’AMPA. Caldrà un mínim de deu alumnes per posar en funcionament l’activitat. En cas de no assolir aquesta xifra, l’AMPA en valorarà la suspensió.

Si no teniu el full d'inscripció, podeu descarregar-lo en l'enllaç que adjuntem.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013