dimecres, 30 de novembre de 2011

VI Campanya de Recollida de Joguines de la Creu Roja

Amb motiu dels preparatius del Nadal, la Creu Roja de Figueres realitza una campanya de recollida de joguines. Amb aquesta campanya, es fa una especial incidència en la sensibilització sobre les desigualtats socials i econòmiques que afecten un nombre important de nens i nenes que viuen a la nostra mateixa ciutat. L’AMPA de l’Escola Carme Guasch i Darné proposa, per sisè any consecutiu, a les famílies dels alumnes de l’escola que contribuïm a posar el nostre granet de sorra en en aquest gest benèfic.

Si teniu joguines a casa que els vostres fills hagin deixat arraconades perquè ja no hi volen jugar i que estan en bon estat, seria bo que els animéssiu a fer el gest de portar-ne alguna a l’escola tot convençuts que estan destinades a una acció solidària. Els nens i les nenes les han de portar a l’escola, ells mateixos, i les mestres ja es faran càrrec de col·locar-les al despatx de l’AMPA. Quan n’haguem reunit un bon grapat, les durem a la Creu Roja.
És molt important que tingueu en compte que:
  • Les joguines han d’estar en bon estat.
  • A les joguines, no els han de faltar peces.
  • No porteu joguines bèl·liques (ni pistoles, ni escopetes, ni canons, ni espases, ni tancs, etc, etc.)
  • Els nostres fills i les nostres filles tenen temps fins al 16 de desembre per dur les joguines a l’escola, perquè hem de ser a temps de fer l’entrega a la Creu Roja abans de les vacances de Nadal.
  • I recordeu: No doneu als altres el que mai no voldríeu per a vosaltres.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013