dimarts, 4 d’octubre de 2011

Xerrada adreçada a pares i mares

Les AMPA de les Escoles Carme Guasch i Darné i Josep Pallach de Figueres hem organitzat la xerrada Juguem? Jugant s'aprèn a viure. El joc com a eina educativa, a càrrec de la psicòloga Mariana Salvi.

DIA: DIMECRES, 5 D’OCTUBRE


HORA: 19.00 HORES

LLOC: BIBLIOTECA DE L'ESCOLA JOSEP PALLACH


 La ponent ens aportarà aquestes directrius a l'entorn del del tema de la conferència:

  • Tots els pares i les mares coneixem la importància del joc com un dels elements clau en el desenvolupament dels infants. Es tracta d’una activitat natural intrínseca a la pròpia infància, que enriqueix a les persones al llarg de tota la seva vida. Mitjançant el joc, descobrim el nostre entorn, ens ajuda a créixer i a relacionar-nos amb els altres.
  • Jugar en família és una experiència que permet als pares i mares, i fills i filles a compartir temps i gaudir de la companyia mútua, tot establint l’espai adient per aprendre i compartir.
  • En aquesta xerrada aportarem eines i recursos pràctics, donant a conèixer als pares i les mares el joc com a eina educativa i de relació amb els seus fills i filles, incidint en els beneficis concrets que el joc aporta a tota la família.
  • Reflexionarem a l'entorn del consum responsable i adequat a cada edat, facilitarem recursos de jocs per a nenes i nenes de 3 a 12 anys i estratègies adients per motivar aquesta activitat en família, atenent les característiques i interessos dels seus fills i filles.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013