diumenge, 4 de setembre de 2011

Josep Fort i Bramon, nou president de l'AMPA

A la foto, Josep Fort i Roger Ferré, el president entrant i sortint.
Josep Fort i Bramon ha près possessió del càrrec de president de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres en el decurs de la reunió extraordinària de l'1 de setembre. Josep Fort pren el relleu de Roger Ferré i Puig, que ha cedit el càrrec i que seguirà a la junta directiva de l'AMPA com a vocal i com a responsable de la Comissió d'Hoquei. En la reunió, Josep Fort va explicar les línies del seu projecte al capdavant de l'AMPA i va destacar la creació d'una nova comissió de treball, la Comissió de Presidència, de la qual també formen part Maggie Espinosa, Olga Roig i Mairena Rivas.

La nova Comissió de Presidència posa de relleu uns trets d'identitat que sempre han definit aquesta AMPA, des de la seva creació el curs 2006-2007:

  • Donar suport i promoure activitats de l'escola i contribuir al desenvolupament i dinamisme del centre.
  • Donar l'oportunitat a tots els pares i mares de l'escola (que poden fer extensiva a d'altres familiars si convé) a participar de manera més o menys activa en les activitats que s'organitzen al llarg del curs promogudes i preparades des de les diferents comissions de l'AMPA, en funció dels seus interessos i necessitats.
  • Afavorir la comunicació amb les famílies de tots els nivells educatius: que es divulguin, que s'escoltin, que se'n parli de les decisions preses per l'AMPA.
  • Coordinar i donar el vist-i-plau de les actuacions que es proposin des de cada comissió.

TOT EL QUE FEM ÉS PENSANT EN ELS NOSTRES FILLS I LES NOSTRES FILLES !!!


 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013