dilluns, 9 de maig de 2011

Fem escola, fem ciutat

Un parell de centenars de músics de la cort reial de la Llegenda de Sant Jordi van ocupar els carrers del centre de Figueres el 8 de maig amb motiu de la celebració de la Rua Escolar de les Fires i Festes de la Santa Creu. Érem el parell de centenars de representants de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres, la colla d'alumnes, acompanyats de pares i mares, més multitudinària de totes les participants. 

La Comissió de Rua de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres vol expressar el seu agraïment a totes les famílies que han fet possible el lluïment i el goig d'aquesta disfressa en la cercavila festiva.

Ens podem sentir orgullosos no només del gran equip que formem tota la comunitat educativa de l'Escola Carme Guasch i Darné sinó també de com d'important és per a nosaltres contribuir perquè la nostra ciutat brilli per la llum i el color que li donen actes com la Rua Escolar.

Una petita reflexió: Un percentatge altíssim de les famílies de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres s'ha bolcat en participar en aquesta activitat que fa ciutat, tenint en compte que el nostre centre, ara per ara, el componen cinc cursos de dues línies (de P3 a 2n de Primària), quants serem quan la nostra escola arribi fins a 6è? Tant de bo i mai no es perdi aquest esperit i aquesta il·lusió que tan bé ens caracteritza...

Us animem a fer-nos arribar fotos (a través del filtre de la Comissió de Comunicació de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné) per crear una àmplia galeria d'aquest gran esdeveniment escolar.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013