dimecres, 23 de març de 2011

Nous elements decoratius i millores d'infraestructura al pati de l'escola

Les famílies dels alumnes que diumenge, 20 de març, es van reunir per treballar en les tasques de millora del pati i de les instal·lacions escolars han fet una feina extraordinària, que es pot apreciar en els diferents elements decoratius incorporats i en l'embelliment d'alguns espais del centre.

Com haureu comprovat, s'han construït dues jardineres amb palets reciclats, que s'han instal·lat a l'entrada de les aules d'infantil i a l'entrada de les aules de primària. Aquestes jardineres estan pensades perquè els mateixos nens i nenes de de l'escola, amb l'ajut de l'equip de mestres, hi plantin tot el que considerin convenient.

A la pista del pati veureu que hi ha pintat un nou tauler d'escacs gegant. Les tasques de pintura també s'han realitzat als pals de la tanca del pàrquing i a diverses baranes i jardineres de formigó.

La Comissió de Pati i Seguiment d'Instal·lacions Escolars de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné vol agrair la col·laboració i la participació en aquesta iniciativa que tant i tant beneficiosa és per a l'escola i per a tota la comunitat educativa.


 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013