dilluns, 28 de març de 2011

Comencem a escalfar els motors de la Rua

La Comissió de Rua de l'AMPA de l'Escola Guasch i Darné de Figueres fa mesos que treballem en els preparatius de la Rua Escolar de les Fires i Festes de la Santa Creu 2011, i, un any més, ha arribat l'hora de la veritat... ara ens toca a totes les famílies implicar-nos en aquest esdeveniment cultural tan important per a la nostra ciutat. Aquesta és una oportunitat molt important per a totes les associacions de mares i pares de participar activament en les fires, en la preparació i el desenvolupament de la Rua de la Santa Creu.

Divendres passat, 25 de març, us hem lliurat a totes les famílies de l'escola una butlleta, a través de la carpeta del "Saps què?" dels vostres fills i de les vostres filles, per tal d'informar-vos sobre aquesta iniciativa i per tal que tots els que hi estigueu interessats pugueu omplir-la i dipositar-la a la bústia de l'AMPA. La data límit per apuntar-vos és el dijous 31 de març del 2011

Molt important: Aquest divendres, 1 d'abril, a les 21.00 hores, al menjador de l'escola, celebrarem una REUNIÓ INFORMATIVA oberta a totes les famílies que participeu a la Rua.
Els pares i les mares que ho desitgeu, també us podeu disfressar, per acompanyar els vostres fills. La Comissió de Rua també volem demanar la col·laboració a totes les famílies que no es vulguin disfressar que col·laborin fent de vigilant de Rua o participant en el taller de disfresses o bé en el taller de carrossa. 
ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!!!!!!!

Nota: El dia de la reunió s’haurà de fer el pagament de la/les disfressa/es. Haureu de portar l’import exacte del total de disfresses que necessiteu. Si no podeu assistir a la reunió, seguiu les instruccions que us facilitem en la butlleta informativa que us hem fet arribar.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013