dijous, 24 de febrer de 2011

Passarel·la Guasch

Els nostres fills i les nostres filles estan acabant de complir les consignes que els ha dictat el Rei Carnestoltes per a aquesta setmana tan tan tan esbojarrada (ungles pintades, pentinats estrafolaris, complements de materials reciclables, mitjons sense ordre ni concert...) i, per fi, arriba la Festassa del Carnestoltes, aquí, a la nostra escola, coneguda popularment com La Passarel·la Guasch.

Totes les famílies, sempre que el temps hi acompanyi, hi estem convidades. Podrem veure els nostres fills i les nostres filles desfilant com autèntics artistes i lluïnt les disfresses dedicades a l'alimentació que ells mateixos, amb l'ajut de l'equip de mestres, han confeccionat per a l'ocasió. No oblideu la càmera de fotos!!! I per si no ho sabíeu, mares i pares, avis i àvies, tiets, cosins, germans, amics... les mestres ens animen a assistir vestits de cuiners o de cuineres.

Aquest és el programa. Preneu nota i no perdeu detall:

DIA: DIVENDRES, 25 DE FEBRER
HORA: 15.30h.
DESFILADA DE DISFRESSES A LA PASSAREL·LA GUASCH


En acabar la desfilada, la Comissió de Festes Populars i Activitats Paral·leles de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres convidem tothom a una saborosa xocolatada, per a la qual hem comptat amb la col·laboració de l'Escola d'Hostaleria. Moltes gràcies a totes i a tots.

Que comenci la disbauxa!!!!!!
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013