divendres, 7 de gener de 2011

Setmana Blanca, vacances d'hivern

Han acabat les vacances de Nadal, hem acomiadat el 2010, hem donat la benvinguda al 2011, es reprèn el curs i aprofitem aquest primer post del nou any per expressar-vos els nostres millors desitjos.

Com ja sabeu L'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres, juntament amb l'empresa Anncon Lleure i Oci (www.anncon.es), hem organitzat un Casal d'Hivern per a les vacances de la famosa Setmana Blanca (del 28 de febrer al 4 de març), que el Departament d'Educació de la Generalitat havia posat en marxa per al present calendari escolar. Amb l'objectiu que les famílies puguem trobar un equilibri entre el món laboral i amb el món escolar i amb el món de l'oci, l'AMPA hem creat aquest espai, el Casal d'Hivern, amb una interessant oferta d'activitats per a aquest període no lectiu.

S'HAN ESTABLERT DIVERSES PROPOSTES HORÀRIES, AMB DIFERENTS PREUS, PER TAL QUE US AMMOTLLEU A LA QUE MÉS US CONVÉ, DES DE LES 8 DEL MATÍ FINS A LES 6 DE LA TARDA.

  • De 8.00 a 9.00 hores.
  • De 9.00 a 13.00 hores
  • De 9.00 a 17.00 hores
  • De 17.00 a 18.00 hores
L'AMPA ja us hem facilitat a totes les famílies de l'escola, a través de la carpeta del 'Saps què?', un full de preinscripció del Casal d'Hivern que podeu omplir i dipositar en la bústia de l'AMPA, previ pagament de la paga i senyal que s'hi especifica. La data límit de la preinscripció i de la paga i senyal és l'11 de gener. Si hi ha alguna família interessada que no té el full de preinscripció, ho pot comunicar a través del correu-e: ampacarmeguasch@hotmail.es.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013