dimarts, 11 de gener de 2011

Felicitats pel primer punt en competició oficial

L’Hoquei Figueres (SHAMPA Carme Guasch i Darné) ha aconseguit un pas important en la seva petita història. L’equip dels prebenjamins, de fet com ja sabeu tots, l’únic equip en competició que tenim, ha aconseguit el seu PRIMER PUNT EN COMPETICIÓ OFICIAL.

VISCA L’HOQUEI  FIGUERENC: 
UN PETIT PUNT PER A L’HOQUEI CATALÀ, UN GRAN PUNT PER A LA HISTÒRIA DEL NOSTRE CLUB.

El partit de dissabte passat contra el Salt, últim classificat juntament amb nosaltres, ens ha donat la possibilitat d’enfrontar-nos a un rival del nostre nivell. El partit va ser trepidant, no hi va faltar emoció, ni nervis.... La grada era un clam!!! Els aficionats de tots dos equips animàvem fins a deixar-hi la gola; després de l’Uihhhh!!!! d’una ocasió de gol sempre venien els aplaudiments.

L’equip, com sempre, va millorant. És més, ja comencem a veure quin tarannà tenen els nostres jugadors: l’atacant, el defensor, el jugador tàctic, el porter... també, perquè no, el destraler, que ben mirat, sempre és necessari.
Els nostres nois i les nostres noies van jugar molt bé, seguint les indicacions del seu entrenador, en Lluís Llauradó. Hi van haver algunes jugades individuals que potser haguessin obtingut un millor resultat d’haver estat executades en equip...o potser no... això no ho sabrem mai!!!

El resultat del partit va ser 2-2. Primer període perdut. Segon guanyat i tercer empatat.

Ara arriba l’hora que no ens tremoli el pols. Els tres propers partits ens enfronten als tres primers classificats. Sabem que ho tenim pelut, però també sabem que som valents i passi el que passi el SHAMPA HOQUEI FIGUERES seguirà fent història.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013