divendres, 3 de desembre de 2010

Un molt bon empat

Aquest últim cap de setmana, els jugadors de P-5 de l’equip d’hoquei SHAMPA Carme Guasch i Darné de Figueres (a la foto) han participat, a la Jonquera, en un partidet d’entrenament amb el Jonquerenc de P-5. Es van jugar dues parts de 15 minuts, amb 6 jugadors per equip sobre la pista (les porteries es van defensar amb uns cons). La plantilla del nostre equip, la integraven en Biel, la Paula, la Jana, la Telma, la Queralt, en Leandro, l’Ainhoa, en Pau i l’Alba.

La primera part, el marcador va ser favorable per al Jonquerenc (2-0). Una molt bona defensa del nostre equip va ajudar a aguantar amb efectivitat l’atac dels locals. Fins i tot, en Biel va fer dos grans xuts a porteria contrària, que per molta mala fortuna els cons van aturar a favor del Jonquerenc

Els jugadors de P-5 del nostre equip d’hoquei van donar la sorpresa a la represa, amb l’assoliment de l’empat (2-2). Amb les instruccions de l’entrenador, Lluís Llauradó, el conjunt va saber reaccionar. Va aconseguir robar amb encert una pilota al mig del camp, que va aprofitar en Pau, que va emprendre una gran carrera cap a la porteria i, amb una bona rematada, va marcar el primer gol per al Carme Guasch. L’afició figuerenca va esclatar d’alegria a la grada i es van viure moments de grans emocions després de veure com, per primera vegada, la pilota entrava entre els tres pals gràcies a una jugada en què va intervenir tot l’equip.
 
Una altra defensa ben executada del Carme Guasch va derivar en una altra jugada efectiva, quan en Pau des de mig del camp va materialitzar el segon gol. El públic visitant, un cop més, va ovacionar el nostre equip. El partit va acabar al cap de pocs minuts, i tant els jugadors com els aficionats que van acudir a les instal·lacions del Jonquerenc van allargar els seus aplaudiments, dirigits no només als nostres nens i les nostres nenes sinó també als jugadors del conjunt local.

El que és clar és que els nostres petits van fer una molt bona feina en defensa i també en atac. Moltes felicitats a aquests jugadors que el curs vinent podran formar part del primer equip i, de ben segur, faran un molt bon paper. Un agraïment molt especial als responsables del Club Patí Jonquerenc per la bona acollida i per haver estat tant atents amb el nostre club.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013