dimarts, 14 de desembre de 2010

Primer gol i primer punt

Com ja vam avançar en cròniques anteriors, el nivell dels nostres jugadors va millorant. Fruit d’això ho vam poder veure el passat dissabte, 11 de desembre, a la pista de l'Olot, en un partit en què el SHAMPA Carme Guasch i Darné de Figueres vam aconseguir guanyar la segona part per 0-1 els locals. L’honor d’aquest fet se li atribueix a Àlex Tallada, realitzador del primer gol de la nostra petita història. El resultat final va ser de derrota, per 2-1.
Des dels primers instants es preveia que la tarda prometia, ja que es notava una millora considerable dels nostres jugadors i a més el rival no semblava tan fort com els que havíem tingut fins aleshores. També cal destacar les grans parades del nostre porter, l’Eloy, sense les quals no s’hauria pogut guanyar el segon quart, ja que va aconseguir deixar la porteria a zero.
El primer quart va ser força igualat, però al final es va decantar pels garrotxins, per 3-0.
El segon quart els jugadors altempordanesos van estar molt concentrats i van poder defensar amb molta intensitat i generar alguns contraatacs, fins que, a falta de 5 segons, es va disposar d’un en què el porter olotí va refusar la pilota i el rebot va tornar a caure a l’Àlex. Ell mateix, en el segon intent i a falta d’un segon, va rematar fins a acabar introduïnt la pilota a dins de la xarxa. Va ser aleshores que la banqueta i els aficionats del Figueres van estallar en un fort crit de GOOOL! 
El tercer quart, l’entrenador Lluís Llauradó va apostar (creiem que encertadament) perquè els nostres jugadors no defensessin tant i anessin una mica més endavant. Aquesta distribució va crear alguns espais que l’Olot va aprofitar per guanyar-nos 7-0.
RESULTAT FINAL: OLOT 2  -  FIGUERES 1
IMPRESSIONS: Als aficionats i als familiars del Figueres, cada vegada se'ns queda una cara de tontos en veure les espectaculars instal·lacions de què disposen tots els equips als quals ens hem enfrontat.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013