dimarts, 21 de desembre de 2010

L'Hoquei Figueres millora el seu joc

Bon partit del SHAMPA Carme Guasch i Darné de Figueres en el partit contra el Girona C. H. d'aquest diumenge al matí al pati de l'Escola Sant Pau de Figueres.
El nostre equip continua amb la seva millora constant. El primers minuts de la primera part van ser una mica fluixos per part dels nostres jugadors però posteriorment van millorar una mica, tot i això es va perdre amb claredat.
La segona part del partit ja es va observar una millora en el nostre joc, però tampoc no vam poder guanyar.
La gran millora es va poder veure en la tercera part del partit. El Girona C.H es va avançar en el marcador, però el nostre equip va poder empatar el partit amb el gol de l’Àlex, després vam defensar amb molt d’encert i, fins a falta d'un minut per al final del partit, el Girona C.H no va poder marcar el segon gol.
El resultat final va ser de 3-0, però la sensació de millora va ser constant.
Cal destacar que els dos conjunts van demostrar que l'hoquei és un esport d'equip, evitant individualitats. Aquesta vegada li va tocar defensar la porteria a en Marc Gallego, que va fer una bona feina. L'Hoquei Figueres va seguir amb el seu aprenentatge de defensa sòlida, per esvair les moltes arribades del Girona. Per la seva part, el Girona va fer un joc molt participatiu, un joc molt diferent al que el nostre equip ha anat trobant amb d'altres rivals.
Cal destacar la cara de sorpresa dels equips visitants en veure les nostres instal·lacions, d'una ciutat com Figueres. Esperem que, com el nostre equip, amb el temps, també millorin.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013