diumenge, 12 de desembre de 2010

Campanya de Recollida de Joguines

De la mateixa manera que els Reis Mags s'acosten silenciosament a les cases dels nens i les nenes la nit de Reis per deixar-los els paquets, les aportacions de milers de persones anònimes fan possible que cap infant es quedi sense la seva joguina aquesta nit tan especial. 

L'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres promovem, per cinquè any consecutiu, la tradicional recollida de joguines que, el dia 17 de desembre, portarem a la CREU ROJA. La Creu Roja és l'entitat que s'encarrega de fer possible que els Reis d'Orient portin regals a les llars d'aquelles famílies de la nostra ciutat que tenen més dificultats econòmiques. Amb aquesta campanya, també volem animar els nens i les nenes de la nostra escola a valorar el sentit de la generositat i a entendre com de gratificant pot arribar a ser col·laborar, amb una cosa seva, com és una joguina, en una iniciativa solidària.

Quan escolliu les joguines amb els vostres fills i amb les vostres filles, tingueu en compte aquests factors:
  • Les joguines han d'estar en bon estat; no els ha de faltar cap peça.
  • No porteu joguines bèl·liques (ni pistoles, ni canons, ni espases, ni escopetes, ni tancs...)
  • I, sobretot sobretot sobretot, no doneu als altres el que mai no voldríeu per a vosaltres.
La Creu Roja ha impulsat també el Nadal Dolç, una campanya que complementa la clàssica recollida de joguines i per a la qual es demana la col·laboració ciutadana per recollir aliments típics d'aquestes dates festives: torrons, neules, polvorons, mantegades, préssec en almívar, pinya en almívar, fruits secs... Tots aquests aliments, la Creu Roja els farà arribar als veïns i a les veïnes de Figueres que viuen en una situació econòmica més desfavorida.

On es poden portar les joguines i/o els dolços de Nadal? Els mateixos alumnes ho poden portar a l'escola i, aleshores, les mestres o el mestre de cada curs es faran càrrec de guardar-los en un espai que la directora haurà assignat. La data límit per portar les joguines i els dolços típics és el 16 de desembre.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013