dimarts, 16 de novembre de 2010

Torna l'hoquei 30 anys després a Figueres

Aquest diumenge passat, 14 de novembre del 2010, serà recordat pel retorn de l'hoquei base a Figueres. Podem dir que la jornada va ser un èxit. Què més es pot demanar? L'esdeveniment va reunir força gent predisposada a animar el nostre equip i tothom va poder gaudir d'hoquei del bo, a la pista de l'Escola Sant Pau de Figueres, en un matí que, per sort, va ser càlid i assolellat.

Minuts abans de l'inici del partit, el president del club, Roger Ferré, va fer un parlament a l'entorn de la fita històrica que hem iniciat amb el retorn de l'hoquei patins a la ciutat. Roger Ferré va estar acompanyat del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Figueres, Quim Ferrer; de l'àrbitre internacional, que alhora va actuar de col·legiat en el partit, Jordi Vidal; a més de l'entrenador, Lluís Llauradó, delegats i jugadors del club de totes les categories. El president del club va donar les gràcies a tothom per creure i per ajudar a realitzar aquest projecte de l'hoquei a Figueres.

Hem d'estar molt contents amb el partit que van jugar diumenge els nois i les noies que entrena Lluís Llauradó contra el Foment Deportiu Cassanenc, de Cassà de la Selva. El resultat de 0 a 3 no va ser cap sorpresa, si bé cal dir que el nostre equip es va defensar amb entrega.

És destacable el magnífic posicionament de l'equip, amb ordre i sempre pendent de les indicacions del seu tècnic vers la individualitat del conjunt contrari, que va demostrar que l'ordre i la disciplina d'equip no eren gaire fluïts entre el tècnic i els jugadors.

Els figuerencs vam anar a més, tant és així que l'últim període podria haver-se decantat a favor dels locals, que van gaudir de dos clares ocasions de gol protagonitzades per l'Àlex, l'Eloi i l'Azahara.

A ressaltar que l'Esmeralda i l'Èric van mantenir ferma la defensa, ajudats per la bona pressió que van exercir sobre els rivals en Marc, l'Alexander B. i en Pau. I molt destacable és també el bon partit que va desenvolupar l'Adrià a la porteria, amb molt bones parades.

Hem de felicitar especialment en Biel Palomeras, que en aquest partit va debutar en la categoria de prebenjamins quan encara és jugador de l'escola-promoció; i també felicitem l'Estefanía, l'Ona i l'Alexander C., que van fer un molt bon paper sobre la pista, i més tenint en compte que només fa un mes que practiquen l'hoquei.

Vagi des d'aquesta mateixa tribuna un agraïment molt especial a l'entrega dels pares i les mares del Club d'Hoquei Figueres (SHAMPA Carme Guasch i Darné) que hem pogut fer de la pista de l'Escola Sant Pau un espai digne per jugar aquest partit. Perquè heu de saber que les porteries s'han de traginar a mà fins a la pista; alhora que s'han de treure les porteries de futbol que ja hi ha a la mateixa pista i en acabat tornar-les a col·locar. Heu de saber també que per jugar cada partit s'han d'emprendre un seguit d'actuacions, que només són possibles gràcies a la bona voluntat i a la dedicació desinteressada de les pròpies famílies. Tot i així, cal assenyalar que la pista encara té alguns aspectes importants a millorar.

Insistim: gràcies a l'entrega dels papes i les mames del Club d'Hoquei Figueres (SHAMPA Carme Guasch i Darné) hem pogut fer de la pista de l'Escola Sant Pau un lloc digne per practicar l'hoquei, si bé encara hi ha alguns detalls que caldria millorar.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013