dimecres, 17 de novembre de 2010

Som una Escola Verda


Una representació del Comitè Mediambiental de la nostra escola ha recollit a Girona, en la Trobada d'Escoles Verdes, el distintiu que reconeix el Carme Guasch i Darné de Figueres com un dels centres de Catalunya que afronta, des de l'educació, els nous reptes per a un desenvolupament sostenible. JA SOM OFICIALMENT UNA ESCOLA VERDA. I què vol dir que se'ns hagi reconegut amb el Distintiu Escola Verda? Doncs que el Departament d'Educació i el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya han valorat positivament l'esforç que està fent la nostra escola per avançar dins els objectius del Programa d'Escoles Verdes: ambientalització, incorporació dels valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre, promoció de la participació i implicació activa de la comunitat educativa en la millora de l'entorn, afavoriment entre els centres que participen en el programa, tot construïnt una gran Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat. Entre tots, cal que seguim mantenint aquest llistó ben alt.

Ben aviat, tan bon punt l'administració ens la faci arribar, veureu penjada la placa d'ESCOLA VERDA en un lloc destacat del nostre equipament escolar.

Un agraïment especial a Canal 10 Empordà, de l'Escala, que ens ha facilitat la imatge amb qualitat de vídeo que il·lustra el moment en què les representants de la nostra escola recollien la placa d'Escola Verda, en l'acte que es va celebrar a l'Auditori Narcís de Carreras de Girona, el 9 de novembre passat.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013