dilluns, 29 de novembre de 2010

Més millores al pati de l'escola

La Comissió de Pati i Seguiment de les Instal·lacions de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné de Figueres va reunir un cop més, el 21 de novembre passat, un grup de pares i de mares amb l'objectiu de millorar l’aspecte i la funcionalitat del pati.

Pensem que el fet que els nostres fills estiguin en una escola provisional no els ha d’impedir gaudir d’unes instal.lacions a l’alçada de qualsevol altre centre, i des de l’AMPA hi posem tots els mitjans humans i ecònomics per tal que això pugui ser una realitat.  El bon temps ens va acompanyar i entre tots vam poder avançar força la feina que ens haviem proposat.

En aquesta ocasió es van dur a terme les següents actuacions:

1.- Pintat d’un troç més del sòcol que hi ha a sota dels mòduls prefrabricats (a la banda de la pista).
2.- Instal.lació al pati d’un tub reciclat de grans dimensions per tal que els nens puguin passar per dins.
3.- Instal.lació al pati d’un joc format per uns graons de roda de cotxe i uns pals de fusta.
4.- Inici del pintat del que serà una tanca per a l’hort.
5.- Repàs i pintura de vàries rodes.

Pel que fa als jocs de pati que es van instal.lar de nou, es van col·locar a la banda nord de la pista, i es va preveure que no interferissin el pas de vehicles d’emergència ni la futura pista de fútbol.

Durant aquest mateix curs es tornarà a convocar a totes les mares i els pares que vulguin participar per continuar aquesta tasca de millora de les instal·lacions de l'escola que de ben segur els nostres fills agraïran.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013