dilluns, 1 de novembre de 2010

Amb el gust de les castanyes
Acaba octubre i la millor manera d'acomiadar-lo ha estat amb una FESTA TRADICIONAL d'aquelles que ens proporcionen imatges entranyables dels nostres fills i les nostres filles vestits de castanyers i ballant la Dansa de la Castanyera a la pista central de l'escola. Una festa aromatitzada amb la flaire de les brases que torren les castanyes i amb la música més tardorenca com a melodia de fons sota els nostres murmuris, de les mares i dels pares, de les àvies i els avis, dels tiets, els cosins, els amics... que no podem ocultar l'orgull que sentim de veure els nostres petits tan grans. Els nens i les nenes han estat els protagonistes d'una CASTANYADA FANTÀSTICA que ha estat organitzada per tot l'equip docent de l'Escola Carme Guasch i Darné amb el suport de la Comissió de Festes Populars de l'AMPA. Una felicitació a tots els qui heu treballat tant per fer possible una festa tan bonica. I una felicitació molt especial a tots els alumnes de l'escola, que van fer-nos passar una estona molt animada.

Des d'aquest bloc de l'AMPA de l'Escola Carme Guasch i Darné volem donar les gràcies als CASTANYERS que, per sorpresa, van aparèixer en plena festa no només per dur-nos les castanyes sinó també per explicar-nos, amb simpatia i molt de sentit de l'humor, el conte LES CASTANYES AMB BANYES: en Jordi Campistol i la Carme Sarabia, actors del grup de teatre Tocats per la Tramuntana del Casal de Gent Gran de Figueres. 

I també volem agrair la col·laboració de l'establiment de la plaça de la Creu de la Mà FRUITES I VERDURES MAITE, que un any més ha fet una aportació molt important de castanyes per a la nostra festa.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013