dimecres, 27 d’octubre de 2010

El llarg viatge ha començat

Crònica del partit d'hoquei (la Jonquera, 23 d'octubre del 2010): Bon debut de l'Hoquei Figueres a la pista del Jonquerenc, en un partit en què els nens i les nenes entrenats pel tècnic Lluís Llaraudó van oferir una bona resistència davant la teòrica superioritat dels locals. El resultat final va ser de 3 parts a 0.

L'Hoquei Figueres va haver de superar dos grans factors: En primer lloc, l'adaptació a una pista de parquet, i en segon lloc, el fet que el Jonquerenc és un club amb una llarga trajectòria i, per tant, els jugadors porten més temps en formació i, a més, molt més temps patinant.

Cal fer una menció especial a la portera de l'Hoquei Figueres Esmeralda Núñez, ja que si no hagués estat per la seva bona actuació la derrota hauria estat encara més "abultada".

El més important del partit és que els membres de l'equip van gaudir del joc i de l'experiència i que els pares i les mares que van acompanyar l'Hoquei Figueres des de la grada es van sentir molt orgullosos dels seus fills.

És remarcable també el fet que acabem d'iniciar una etapa esportiva a Figueres amb un nou club, tenint en compte que un llarg viatge comença per la primera passa.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013