dijous, 1 de juliol de 2010

Bon estiu 2010!

Motxilles a punt per al casal? Banyador, tovallola, parasol i crema solar a mà? Quadernets d'activitats a prop? Preparats per suportar la calor? Vacances? Feina? Recordeu que descansar no és sinònim d'avorriment. És l'estiu!!!! L'AMPA de l'escola Carme Guasch i Darné de Figueres volem desitjar a totes les famílies de l'escola que passeu un molt bon estiu, amb...

Una imatge: El nostre homenatge a la senyoreta Carme Esparch, per a la qual aquest ha estat l'últim curs a la nostra escola. Moltes gràcies per la teva entrega i dedicació en l'educació dels nostres fills i de les nostres filles. Molta sort en el teu nou destí, Carme.Peu de foto: Carme Esparch, emocionada i lluïnt el penjoll amb el símbol del cargol de l'escola que li han regalat els pares i les mares dels alumnes de les dues classes de Primer.

Una reflexió:
Una frase de l'especialista en educació Raquel Cohen adreçada a totes aquelles mares i a aquells pares que ofereixen als seus fills i/o a les seves filles els millors estímuls i les eines bàsiques perquè siguin feliços.
Peu de foto: El pati de l'escola.

Una recomanació:
Sempre és un bon moment per recomanar un llibre. Els qui encara no hàgiu llegit la Poesia completa (Columna) de Carme Guasch o la seva novel·la Trena de cendra (Columna), l'estiu és un temps molt adequat per navegar per les seves pàgines. La lectura de qualsevol de les dues propostes us deixarà un pòsit per a la reflexió.


Un regal: José Saramago també va escriure per a nens pensant en els adults o bé va escriure per a adults pensant en els nens. En aquest curt, escoltareu un conte escrit i narrat pel propi Saramago. Esperem que us agradi.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013