dijous, 15 d’abril de 2010

Una brigada de... famílies

L'AMPA del CEIP Carme Guasch i Darné de Figueres hem creat una nova comissió de treball, que hem denominat Comissió de Seguiment del Pati. Aquesta comissió coordina les tasques que les famílies podem fer per millorar el pati de l'escola dels nostres fills i de les nostres filles. La comissió ja ha fet una primera actuació, diumenge 11 d'abril. En primer lloc, va fer una crida a totes les famílies de l'escola perquè se sumessin a la iniciativa i la resposta va ser espectacular.

Van són molts els pares i les mares, acompanyats, evidentment, dels nens i de les nenes, els qui diumenge passat van passar un dia engrescador tot pintant un enorme tauler d'escacs a la pista, també van dibuixar i pintar una xarranca i el joc Cel, terra i mar al passadís central dels mòduls, a més d'un simpàtic i colorit cuc a la vora d'una de les dues casetes del pati. Els pares i les mares, amb l'ajuda dels petits, van estar tan animats que fins i tot van decorar amb tonalitats alegres els marcs d'unes portes, entre molts d'altres treballs que sens dubte han millorat amb escreix la imatge d'un pati que ja de per si ha estat sempre ben bonic. El resultat visual del tot el que s'ha fet és molt positiu, però també val a dir que la convivència i la col·laboració entre les famílies ha estat del tot gratificant. La Comissió de Seguiment del Pati ja ens informarà del pròxim dia que ens podem trobar per fer tasques d'arranjament i millora al pati de l'escola.
Aquí us adjuntem una galeria de fotografies que reflecteixen el bon ambient viscut en aquesta primera trobada muntada per la Comissió de Seguiment del Pati de l'AMPA del CEIP Carme Guasch i Darné.


 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013