dilluns, 22 de març de 2010

Aliments i sabó per al poble sahrauí

Amb ben poc podem fer molt. Un any més, l'escola Carme Guasch i Darné de Figueres participa en la Caravana Catalana d'Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí, un projecte solidari organitzat per la Delegació del Front POLISARIO a Catalunya amb el suport del moviment solidari català. Amb aquest projecte es volen millorar les condicions de vida dels sahrauís que viuen exiliats als Campaments de Refugiats de Tindouf. Aquest any, la Caravana estarà carregada de productes d’higiene personal (gel, xampú, sabó) i aliments no peribles (oli, llenties, arròs, sucre). Des de l'AMPA de l'escola us animem a contribuir en aquesta campanya solidària. Podeu donar els aliments o els productes d'higiene personal als vostres fills i a les vostres filles perquè els lliurin a la Consergeria.
A les dues entrades de l'escola, trobareu els pòsters informatius que ens han facilitat des de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí.


Els més de 200.000 refugiats sahrauís viuen als campaments de refugiats de Tindouf (Algèria) des de fa 34 anys i les seves condicions de vida al desert són extremadament dures depenent totalment de l'ajut humanitari que els arriba a partir de diferents projectes i iniciatives solidàries.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013