dilluns, 7 de desembre de 2009

L'excursió al Palau Blaugrana, simplement emocionant!!

Les famílies que aquest dissabte, dia 5 de desembre, hem viatjat a Barcelona a veure en directe el clàssic de l'hoquei patins entre el Barça Sorli Discau i el Tecnol Reus Deportiu hem tingut l'oportunitat de viure amb emoció una experiència en què els nens i les nenes de la nostra escola han estat protagonistes. El moment en què els nostres petits han estat acompanyats al centre de la pista del Palau Blaugrana i han rebut l'ovació de tot el públic ha estat increïblement commovedor, impressionant, indescriptible. Els jugadors del Barça s'han apropat a ells i s'han col·locat al seu costat per fer-se una fotografia que veureu en aquest bloc ben aviat. I les mares i els pares hem estat espectadors d'aquest instant tan emotiu des de la grada. Moltes gràcies al personal del Barça, per la bona organització, per haver proporcionat aquest record inoblidable als nostres fills i a les nostres filles, i també, és clar, per les banderes i les gorres blaugranes que ens han regalat per animar l'equip. Al final, el resultat: Barça, 7 - Reus, 2. 


A la foto, el grup d'alumnes del CEIP Carme Guasch i Darné a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona amb la gran pancarta que hem portat des de Figueres confeccionada per mares, pares i pels mateixos nens i nenes.

3 comentaris:

Núria Bartrolich on 9 de desembre de 2009 a les 13:33 ha dit...

Va ser una excursió fantàstica per a tots, grans i petits. Gràcies companys!!

Emilie & Mario on 9 de desembre de 2009 a les 21:07 ha dit...

Molt bona organització, molt bon rollo, un dia de sol esplendid, els nens s'ho van passar d'allo més bé.....Hem de repetir !!!

cinta on 11 de desembre de 2009 a les 17:14 ha dit...

m'han piluat que em miri el blog, que ara feia molts dies que no hi feia l'ull i .... com us ho passeu!!!!!!

felicitats a tots els papis per l'ambient que heu creat a l'escola, és una Gran família!!és genial!!

la tieta

 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013