divendres, 11 de desembre de 2009

IV Campanya Solidària de Recollida de Joguines

Amb motiu del Nadal, la Creu Roja de Figueres realitza una campanya de recollida de joguines. Amb aquesta campanya, es fa una especial incidència en la sensibilització sobre les desigualtats  socials i econòmiques que afecten un nombre important de nens i nenes que viuen a la nostra mateixa ciutat. L’AMPA del CEIP Carme Guasch i Darné proposa, per quart any consecutiu, als pares i les mares dels alumnes de l’escola que contribuïm a posar el nostre granet de sorra en aquesta campanya.

Si teniu joguines a casa que els/les vostres fills/filles hagin deixat arraconades perquè ja no hi volen jugar i que estan en bon estat, seria bo que els/les animéssiu a fer el gest de portar-ne alguna a l’escola tot convençuts que estan destinades a una acció solidària. Els nens i les nenes les han de portar a l’escola, ells mateixos, i les mestres ja es faran càrrec de col·locar-les al despatx de l’AMPA. Quan n’haguem reunit un bon grapat, les durem a la Creu Roja.


MOLT IMPORTANT!!

  • Les joguines han d’estar en bon estat.
  • A les joguines, no els han de faltar peces.
  • No porteu joguines bèl·liques (ni pistoles, ni escopetes, ni canons, ni espases, ni tancs, etc, etc.)
  • Els nostres fills i les nostres filles tenen temps fins al 18 de desembre per dur les joguines a l'escola, perquè aquell mateix dia hauríem de fer l’entrega a la Creu Roja.
  • I recordeu: No doneu als altres el que mai no voldríeu per a vosaltres.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç:
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013