dimecres, 18 de novembre de 2009

L’AMPA del CEIP Carme Guasch i Darné us vol donar a conèixer el projecte La Musaranya


L’AMPA del CEIP Carme Guasch i Darné us vol donar a conèixer el projecte La Musaranya. Actualment, a part de distribuir i difondre Jocs de Taula, Jocs de Societat, d'Enginy i Pedagògics, està duent a terme part de les activitats lúdiques i culturals que s’han proposat: Tornejos, Jornades Lúdiques, Demostracions, Presentacions, Xerrades, etc. Alhora, també distribueix jocs educatius molt aptes per dur a terme activitats docents tant d'Educació Infantil com de Primària (jocs cooperatius no competitius, jocs perceptius, manipulatius, de matemàtica i llenguatge, jocs adaptats, jocs dinàmics per a educació física, etc.). D’aquí a poc, també s’aventurarà amb una selecció de jocs de mans i de màgia.
La Musaranya vol ser una alternativa a les jogueteries locals actuals, per tal de difondre un concepte de joc de societat cooperatiu o d'enginy individual, sempre tolerant, respectuós, educatiu i creatiu.
Mitjançant productes no electrònics ni plasticosos, però igualment originals i/o tradicionals, pretén recuperar la filosofia de joc que s’està perdent.
Estan situats al C/ Col·legi 28 de Figueres i hi trobareu jocs variats de taulell per a totes les edats i una secció de jocs de fusta constructius per a infants, entre d'altres (jocs de roba, de llauna per a col·leccionistes, de comerç just, etc.). Tot el novembre i desembre, a La Musaranya, hi ha muntada l’exposició temporal de CARTES: antigues, rares, de diverses cultures, úniques, etc. Del col·leccionista figuerenc Jordi Martí Cairó.

 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013