dimarts, 10 de novembre de 2009

Curs de Fotografia organitzat per l’AMPA els dies 17 i 18 de novembreL’AMPA del CEIP Carme Guasch i Darné hem organitzat un Curs de Fotografia impartit pel fotoperiodista Roger Lleixà que es desenvoluparà els dies 17 i 18 de novembre a les instal·lacions de l’escola. Aquest és un curs obert en el qual poden participar totes les persones que hi estiguin interessades, tant del CEIP Carme Guasch i Darné com d’altres escoles.
Llegiu-vos el tríptic informatiu que s’adjunta juntament amb aquest text.En aquestes fotografies, veureu alguns dels alumnes del Curs de Fotografia que vam realitzar a l’escola el curs passat portant a la pràctica, en la sortida que vam muntar al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, els coneixements i les tècniques adquirits en les classes teòriques de Roger Lleixà.

Avís als que sortiu a les fotos! Qui escriu això és la mateixa persona que us va retratar i, per què no dir-ho: Ens agradaria veure com van sortir les fotos que estaveu fent vosaltres en cadascun d’aquests instants.
 

AMPA Carme Guasch i Darné Copyleft © 2013